The Batman-regisseur bevestigt Arkham Asylum sequel

The Batman

The Batman is zonder twijfel dé film van het moment. Voor velen zelfs de beste Batman-film van de voorbije jaren, en dat heeft zo zijn positieve gevolgen.

Waarom je de film zeker moet gaan bekijken in de cinema, dat lees je in MrRolfson zijn filmreview.

DC en Warner Bros. hebben al twee The Batman spin-offs bevestigd voor HBO Max. Dit worden Gotham PD, een misdaaddrama over de corruptie bij de politie in Gotham City, en Gotham waarin Penguin de opkomst van Oswald Cobblepot naar de macht in de onderwereld van Gotham in kaart zal brengen.

Maar er is ook een derde spin-off op komst zo blijkt. Eentje waarbij de focus ligt op het beruchte Arkham Asylum, het psychiatrisch ziekenhuis waar Batman zijn grootste tegenstanders opsluit.

Dat is toch als The Batman-regisseur Matt Reeves zijn zin krijgt. En over zin gesproken, hij heeft er ontzettend veel zin.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)