Er is nieuwe content onderweg voor Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Vanaf vandaag kan je op zowel PS4 als PS5 aan de slag met Gran Turismo 7. Goed om weten is dat je je alvast niet moet inhouden want er is nieuwe content onderweg.

Via een blog heeft ontwikkelaar Polyphony Digital laten weten dat we na release nog op heel wat extra content mogen rekenen voor hun paradepaardje.

Zo kan Gran Turismo 7 na release rekenen op updates met daarin nieuwe circuits en wagens, nieuwe Music Rally-nummers, nieuwe Mission-races, meer motoronderdelen, nieuwe Time Trials voor de Sport-modus en nieuwe Lobby-opties naar de game.

Een datum kunnen we nog niet meegeven maar het is alvast goed om te weten dat er meer onderweg is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)