The House of the Dead: Remake verschijnt in april op Switch

Gamers die fan zijn van de oerklassieker The House of the Dead (1996) die moeten in april zeker wat budget van kant zetten.

Forever Entertainment en ontwikkelaar MegaPixel Studio kondigen immers aan dat deze remake van de SEGA-klassieker beschikbaar komt op de Switch eShop te staan, en dit voor 24, 99 euro. 99 euro kosten.

Zoals dat hoort bij een remeka kan je rekenen op betere graphics en gameplay, aangevuld met lokale co-op voor twee spelers, meerdere eindes en een fotomodus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)