Launch trailer voor Ghostrunner: Project_Hel

Ghostrunner

Ghostrunner is een van de games die je gratis aan je PlayStation-collectie kan toevoegen deze maand. Toch als je een PlayStation Plus-abonnement hebt. Toeval of niet, vandaag verschijnt ook de DLC voor die game.

In deze DLC, nu beschikbaar op Xbox One, PS4, PS5, Xbox Series X/S en pc, kruipen we in de huid van Hel. Hel is een eindbaas uit Ghostrunner die de Dharma Tower afdaalt voor haar eigen doelen.

Hel heeft haar eigen progressiesysteem en richt zich op gevechten (met de mogelijkheid om één extra aanval te overleven). Maar je kunt in de zes levels van de DLC nog steeds muurrennen en snelle parkouracties uitvoeren. Er zijn ook nieuwe eindbazen, vijanden en nieuwe muziek.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)