Draag de gevolgen van je keuzes in nieuwe Weird West-trailer

Weird West

Op 31 maart verschijnt Devolver Digital en WolfEye Studios nieuwste game Weird West. En in deze game heeft elke keuze die je maakt, positief of negatief, een gevolg. Je kan dus maar beter twee keer nadenken.

Besluit je het misdaadpad te bewandelen, dan krijg je gegarandeerd te maken met de sterke arm der wet en loop je het risico in de gevangenis te belanden. Een gevangenisstraf is een optie (ten koste van je reputatie), maar je kunt ook een boete betalen.

Denk je de ordehandhavers te snel af te zijn, en besluit je te ontsnappen? Dat kan! Maar dan begint de miserie pas als de premiejagers achter je aankomen. En dan ben je nog lang niet vrij. No risk no fun denken wij dan…

Besluit je echter om de mensen te helpen, dan zal je later op hen kunnen rekenen als je met problemen zou te maken krijgen.

Aan jou de keuze…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)