“Er zijn nieuwe Sly Cooper- en InFamous-games in ontwikkeling”

Sly Cooper en InFamous zijn twee titels die de PlayStation toch mee(r) op de kaart hebben gezet. Beide games konden rekenen op een trouwe fanbase, eentje die hunkert naar sequels.

En wie weet, misschien krijgen ze die ook wel. Toch als we de bekende insider en Twitter-account AccountNGT mogen geloven. Die beweert immers dat er plannen zijn voor een nieuwe Sly Cooper en nieuwe InFamous games.

I can corroborate that a new Sly Cooper and a new Infamous are in development.

En waarom moeten we die mensen geloven? Voor een goede reden! Het was immers deze account die een week voor de officiële bevestiging de ontwikkeling van Star Wars Eclipse de wereld instuurde.

Binnenkort is er een nieuwe State of Play dus wie weet…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)