Je kan nu de gratis demo spelen van Kirby en de Vergeten Wereld

Kirby En De Vergeten Wereld

Op 25 maart verschijnt Kirby en de Vergeten Wereld exclusief op Nintendo Switch. Voor de fans die al zin hebben in een voorproefje hebben we goed nieuws.

In Kirby en de Vergeten Wereld gaan spelers met Kirby op reis door een mysterieuze, levendige wereld vol Waddle Dee’s om te redden en platformuitdagingen om te overwinnen.

De demo is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nintendo eShop en bevat drie levels uit de eerste wereld van de game. In deze levels kunnen spelers Kirby’s vaardigheden uitproberen en een indruk krijgen van de bijzondere wereld waarin het avontuur plaatsvindt, waarin de resten van een verloren beschaving door de natuur zijn overwoekerd. Het is zelfs mogelijk om het op te nemen tegen de eerste eindbaas in de game, het angstwekkende beest genaamd Golossos.

Spelers die de demo voltooien worden beloond met een cadeaucode die ze in de volledige versie van de game, na aanschaf, kunnen gebruiken om handige in-game voorwerpen te krijgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)