Geen Russische teams meer in EA’s FIFA en NHL

Terwijl de oorlog in Oekraïne blijft duren, begint ook de gamesindustrie zich meer en meer te roeren. Ook EA onderneemt actie.

Zo heeft de ontwikkelaar besloten om alle Russische teams, zowel het nationale team als de teams in de diverse competities, uit  Fifa 22, Fifa Mobile, Fifa Online en NHL 22 te verwijderen.

Dat liet het bedrijf weten via Twitter.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)