fbpx

Razer Huntsman Mini Analog is eerste 60%-toetsenbord met analoge switches

Razer introduceert de Huntsman Mini Analog: het eerste 60%-toetsenbord met Razer’s gepatenteerde Analog Optical Switches van Razer.

Ter info: de informatie komt uit het persbericht. We hebben het toetsenbord niet getest.

De Huntsman Mini Analog is voorzien van Razer Analog Optical Switches en biedt meer controle tijdens het gamen. Zo kunnen gebruikers presets instellen waarmee de gevoeligheid van de analoge switches kan worden aangepast. Daarnaast kunnen digitale/analoge inputs dubbel worden gemapt. Hierdoor kunnen gamers bijvoorbeeld in racegames subtiel gas geven of bijsturen. Ook kunnen ze twee functies aan één toets toewijzen, afhankelijk van hoe hard de toets wordt ingedrukt, zodat ze in een FPS zowel kunnen lopen als sprinten met één toets.

Om de duurzaamheid van het toetsenbord te verhogen, is de Huntsman Mini Analog voorzien van Doubleshot PBT keycaps. Deze hebben een duurzame, getextureerde afwerking en behouden hun frisse look, zelfs na langdurig gebruik. Een aluminium constructie draagt verder bij aan de algehele bouwkwaliteit van het toetsenbord, terwijl de afneembare Type-C kabel ervoor zorgt dat het toetsenbord makkelijk kan worden meegenomen.

De Huntsman Mini Analog is het eerste 60% gaming-toetsenbord op de markt met Razer Analog Optical Switches. Dit maakt hem ideaal voor LAN-spelers of mensen die ruimte willen besparen. Tegelijkertijd krijgen gebruikers de controle en precisie die tegenwoordig nodig zijn in games.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d