fbpx

Dino’s bedreigen de mensheid in Cliff Beasts 6: The Battle For Everest-trailer

Netflix heeft een mysterieuze nieuwe teaser trailer vrijgegeven voor Cliff Beasts 6: Battle for Everest.

De mensheid wordt opnieuw bedreigd door een dinosaurussoort: Cliff Beasts. Het team moet na 5 lange jaren weer bij elkaar komen om de strijd aan te binden met de Cliff Beasts – maar deze keer op de Mount Everest.

Vanaf 1 april te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: