Buitenaardse wezens landen in Fallout 76’s nieuwste update

De nieuwste Fallout 76-update is nu beschikbaar en gratis voor alle spelers. Tijdens dit seizoen vallen mysterieuze wezens uit de verste plekken van de ruimte Appalachia binnen. Werk samen met andere spelers om te voorkomen dat de aliens hun ‘onderzoek’ voltooien.

Elk uur – op het uur – verschijnt er een Alien Mothership boven één van de vele spraakmakende Appalachia-locaties om drie Brainwave Siphons in het gebied in te zetten, die vervolgens hersengolven verzamelen van levensvormen tijdens het Brainwave Extraction-proces. Om dit event te activeren, reis je naar de locatie van het moederschip en onderzoek je Siphon Kappa.

Wanneer het event begint, moeten spelers alle drie de Brainwave Siphons vernietigen voordat de aliens de extracties kunnen voltooien. Elke Siphon wordt beschermd door een krachtveld, dat wordt bestuurd door een andere Alien Commander. Versla de buitenaardse krachten om deze commanders uit te lokken. Door de commander te verslaan, zal het krachtveld stoppen met werken en de mogelijkheid bieden om de Siphon te vernietigen. Als je alle drie de Brainwave Siphons op tijd sloopt, krijg je loot, XP en een kans op plans om nieuwe buitenaardse wapens en C.A.M.P. items te maken.

Terwijl dit seizoensevenement live is, kun je buitenaardse indringers tegenkomen bij bepaalde Public Events, waaronder Campfire Tales, Free Range en Line in the Sand.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)