Pragalicious serveert: Gran Turismo 7 op PlayStation 5 (4K)

We serveren jullie met veel plezier twee races én de uitgebreide intro van de fantastische racegame Gran Turismo 7 op PlayStation 5.

MrRolfson beloonde Gran Turismo 7 met een vette 9 in zijn uitgebreide review en noemde de game een prachtige ode aan de autosport.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.