2K serveert ons een WWE 2K22 Showcase en MyRISE trailer

Worstelen het blijft toch iets speciaals om naar te kijken. Bebaarde en behaarde mannen in veel te strakke pakjes, en stoere dames die mekaar de duvel aandoen. Het is spektakel en show en de fans zijn er zot van.

Hopelijk worden de fans ook zot, in positieve zin dan, van 2K’s WWE 2K22 dat deze maand verschijnt.

2K onthult een eerste blik op twee speltypen die in WWE 2K22 aan bod komen met de Showcase en MyRISE trailer. Centraal staat cover Superstar Rey Mysterio’s wiens 20-jarige carrière in WWE aan bod komt, aangevuld met een preview van unieke verhaallijnen voor de mannen en vrouwendivisies die beschikbaar zijn in MyRISE.

In Rey Mysterio’s 2K Showcase nemen spelers het op tegen legendarische tegenstanders als Eddie Guerrero, The Undertaker en Shawn Michaels, maar ook tegen huidige Superstars, waaronder The Miz en Dolph Ziggler. De snelle gameplay gaat over in live-action historische beelden, met behulp van 2K’s nieuwe Slingshot Tech, voor een meeslepende ervaring.

MyRISE geeft spelers de kans om de weg van een WWE Superstar te ervaren, van het nederige begin als Rookie in het WWE Performance Center tot de uitdaging om een Superstar te worden en vereeuwigd te worden als WWE Legend. Met unieke verhaallijnen voor de mannen- en vrouwendivisie, komen spelers een reeks WWE Superstars en Legends tegen tijdens hun reis.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)