fbpx

Nieuwe trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Na Harry Potter is het de beurt aan een nieuwe licentie om hoog te scoren, namelijk Fantastic Beasts. Ook deze is razend populair en dus krijgen we een vervolg. Deze krijgt als titel The Secrets of Dumbledore mee.

Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de machtige Duistere Tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de controle over de tovenaarswereld wil overnemen.

Omdat hij hem niet alleen kan tegenhouden, vertrouwt hij Magizoologist Newt Scamander toe om een onverschrokken team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzelbakker te leiden op een gevaarlijke missie, waar ze oude en nieuwe beesten tegenkomen en in botsing komen met Grindelwalds groeiende legioen volgelingen.

Maar hoe lang kan Perkamentus aan de zijlijn blijven staan, als de inzet zo hoog is?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: