Achter de schermen van Vikings: Valhalla – The Fall of London Bridge

Ik ben helemaal in de ban van Vikings: Valhalla op Netflix! Gisterenavond, na het bekijken van de aflevering van The Fall of London Bridge stond ik met mijn mond vol tanden. Dit was op en top episch! Maar hoe doen ze dat vraag ik me telkens weer af.

Net als in die legendarische veldslag in Game of Thrones krijgen we ook nu een blik te zien achter de schermen van dit epische gevecht.

Het blijft elke keer toch weer indrukwekkend om te zien hoe die mensen die epische scenes in mekaar boksen.

Kijken en genieten voor de fans!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)