Finale trailer voor Sony Pictures’ Morbius

Niet alleen voor gamers maar ook voor serie- en filmliefhebbers breken er mooie tijden aan. Er zijn veel steengoede releases en we mogen weer naar de cinema. Ik twijfel er dan ook niet aan dat heel wat cinefielen gaan kijken naar Morbius.

Speciaal voor hen lanceert Sony Pictures een finale trailer voor Morbius.

Een van de meest meeslepende en controversiële personages in Sony Pictures Universe van Marvel Characters komt naar het witte doek als Oscarwinnaar Jared Leto transformeert in de raadselachtige antiheld Michael Morbius.

Dr. Morbius, die getroffen werd door een zeldzame bloedziekte en vastbesloten is om anderen te redden die hetzelfde lot ondergaan, waagt een wanhopige gok. Hoewel het aanvankelijk een radicaal succes lijkt te worden, komt er een duisternis in hem vrij.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)