Netflix lost teaser voor Formula 1: Drive to Survive S4

Verstappen, Hamilton of iemand anders? Wie gaat er dit jaar wereldkampioen worden in de Formule 1? Van mij mag het zeker zo spannend en spectaculair worden als vorig jaar. Om alvast in de stemming te komen is er het vierde seizoen van Drive to Survive.

Seizoen 4 neemt de fans opnieuw mee achter de schermen, om vanop de eerste rij te zien hoe de piloten en teams zich voorbereiden op de strijd om de overwinning in een van de meest dramatische seizoenen van de sport tot nu toe.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Netflix lost teaser voor Formula 1: Drive to Survive S4'

  1. Dit is het ideale F1 seizoen voor Netflix. Als F1 fan van het eerste uur was dit seizoen en de gemanipuleerde uitkomst beneden alle peil. Kiezen wie zich mag “unlappen” (leuk voor Sainz die bijna zijn 3de plaats verloor), “unlappen” duurt 2 ronden (moeten van achter aansluiten voor herstart), eerst mag je niet “unlappen” tot er bij manipulatie wordt overgegaan dat het wel mocht, maar dan weer te laat was om op te pitten. Wel meer respect gekregen voor HAM die zich na een verloren positie de laatste 4 races op zijn naam wist te zetten, tenminste tot “it’s a motor race” & “we just need one more lap”. Hopelijke wat meer competitie dit jaar en geen gemanipuleerde soap meer want dat was, om het maar proper te houden, BAH!

Reacties zijn gesloten.