Astro Gaming onthult nieuwe Astro A10 Gen 2 Wired Gaming Headset

Astro Gaming, een merk van Logitech, heeft vandaag de nieuwe Astro A10 Gen 2 Wired Gaming Headset onthuld.

Ter info: de info komt uit het persbericht. We hebben de headset niet getest.

Deze headset is vernieuwd ten opzichte van de originele A10 headset en biedt consistent comfort en superieure geluidskwaliteit in een veelzijdig ontwerp. Deze nieuwe bedrade headset, die vanaf de basis is gebouwd om je gaming-ervaring te verbeteren, is verkrijgbaar in vijf unieke kleurenopties, voor een vriendelijke prijs van € 59,99.

De A10 Gen 2 levert zorgvuldig gebalanceerde, hifi-audio, met op maat afgestelde 32 mm ASTRO Audio dynamische drivers voor een kraakhelder geluid . De geavanceerde geïntegreerde microfoon kan omhoog worden geklapt om het geluid te dempen (voor privacy) en omlaag voor kristalheldere communicatie via een 6,0 mm eenrichtings-microfoon.

Met een gewicht van slechts 246 gram is de A10 Gen 2 licht en comfortabel genoeg om de hele dag te dragen. De A10 Gen 2 past bij veel mensen, maar hij is ontworpen en geoptimaliseerd voor kleinere hoofdmaten. De gewatteerde hoofdband en oorkussens van traagschuim, in combinatie met een ultralichte constructie, zorgen voor een vederlicht comfort.

De A10 Gen 2, een van ASTRO’s meest duurzame gaming headsets, is gecertificeerd CarbonNeutral, wat betekent dat we hoogwaardige gecertificeerde koolstofcompensaties financieren om de koolstofimpact van het product tot nul te reduceren. De plastic onderdelen bevatten minimaal 35 procent post-consumer gerecycled materiaal, en de papieren verpakking is afkomstig uit FSCTM-gecertificeerde bossen. Door voor deze gamingheadset te kiezen, draag jij een steentje bij aan een verantwoord beheer van de bossen in de wereld. Ga voor meer informatie over onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid naar onze website.

De nieuwe A10 Gen 2 headset is verkrijgbaar in vijf kleurvarianten: zwart, wit, mint, grijs en lila, zodat gamers volledig hun eigen stijl en persoonlijkheid kunnen laten zien.  De A10 Gen 2 bevat ook kleine details, zoals linker- en rechterbraille-indicators voor mensen met een visuele handicap, een ultra-duurzame hoofdband voor betrouwbare, stevige prestaties en een ergonomische over-ear constructie voor pijnvrije en lange gamesessies.

Prijzen en beschikbaarheid

De ASTRO Gaming A10 Gen 2 Wired Gaming Headset is vanaf half maart verkrijgbaar, bij bekende (r)etailers, tegen een adviesprijs van € 59,99.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)