Guild Wars 2 – End of Dragons heeft launch trailer te pakken

Guild Wars 2

Naast World of Warcraft, Final Fantasy XIV Online en Elder Scrolls Online is er nog een fantasy mmo die al een tijd meegaat, namelijk Guild Wars 2. Deze krijgt er nu een expansion bij, genaamd End of Dragons.

End of Dragons bevat een gloednieuw verhaal dat zich afspeelt in Cantha, een multicultureel land vol magie en intriges dat voor het eerst te zien was in Guild Wars Factions uit 2006.

Deze weelderige regio, bezaaid met eilanden en exotische architectuur, was afgesloten en geïsoleerd van de rest van Tyria, maar zal voor het eerst in meer dan 200 jaar haar grenzen openen als spelers de kans krijgen om haar geheimen te ontdekken.

Dankzij een enorme voorraad magische energie, geleverd door het materiaal dat bekend staat als drakenjade, hebben de technologische prestaties van Canthan de rustige stranden en tempels omgetoverd tot een gemechaniseerd centrum van industrie.

Maar de drakencyclus die eeuwenlang de magische kracht van Tyria in stand heeft gehouden, is aan het instorten en de geheimen van de oudere draken zullen de cirkel rondmaken terwijl spelers proberen te voorkomen dat een dreiging alles vernietigt wat Canthan heeft opgebouwd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)