Launch trailer voor science-fantasy-RPG ELEX II

ELEX II

Vanaf vandaag kan je op pc en consoles aan de slag met ELEX II. Zet je dus schrap voor een levendige open wereld om te verkennen, inclusief vijf grote facties, elk met hun eigen verhaallijn voor de spelers om zich bij aan te sluiten en te ervaren.

Enkele jaren nadat Jax de Hybrid heeft verslagen, komt er een nieuwe dreiging uit de lucht vallen, die de gevaarlijke krachten van de duistere Elex ontketent en al het leven op de planeet in gevaar brengt.

Om de vrede op Magalan en de veiligheid van zijn eigen familie te verdedigen, begint Jax aan een missie om de verschillende facties ervan te overtuigen zich tegen de indringers te verenigen, maar ook aan een persoonlijke zoektocht om zijn zoon Dex te vinden, die van hem gescheiden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)