Turtle Beach onthult Stealth 600 Gen 2 MAX en Stealth 600 Gen 2 USB wireless gaming headsets

Turtle Beach heeft vandaag de Stealth 600 Gen 2 MAX en Stealth 600 Gen 2 USB aangekondigd.

Ter info: onderstaande informatie komt uit het persbericht. We hebben de headsets niet getest.

De Stealth 600 Gen 2 MAX biedt de mogelijkheid om te verbinden met nóg meer gaming consoles zoals de Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, Nintendo Switch of PC. De Stealth 600 Gen 2 MAX brengt ook de levensduur van de batterij naar nieuwe hoogtes met maar liefst 48+ uur speelduur per oplaadbeurt.

De Stealth 600 Gen 2 USB biedt een geweldige draadloze gaming audio-ervaring met 24+ uur batterijduur. Deze verbeteringen worden geïntroduceerd naast het krachtige 3D spatial suround geluid en ongekende comfort waarmee de Stealth 600 sinds haar debuut één van de bestverkochte headsets werd.

Stealth 600 Gen 2 MAX

De Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 MAX draadloze multiplatform gaming headset levert een geweldige batterijduur en hoogwaardige gameaudio. Een monsterlijke 48+ uur aan batterijduur laat je dagen lang gamen. De unieke vertragingsloze 2.4GHz draadloze USB-zender zorgt voor een low-latency, lossless verbinding met je gamesysteem.

Met een druk op de knop kunnen spelers hun favoriete gamesysteem kiezen en het 3D spatial surround geluid ervaren door de grote en krachtige 50mm speakers, en kristalhelder chatten met de flip-to-mute microfoon. Zachte, brilvriendelijke ProSpecs™-oorkussens bieden zacht comfort en dankzij de toegankelijke bediening kunnen spelers functies zoals Superhuman Hearing gemakkelijk activeren. Beschikbaar in Black, Midnight Red of Arctic Camo.

Stealth 600 Gen 2 USB

De Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 USB draadloze versterkte headset levert hoogwaardige game audio & chat op Xbox of PlayStation. Een langdurige batterij van 24+ uur betekent minder opladen en meer gamen. De unieke vertragingsloze 2.4GHz draadloze USB-zender zorgt voor een low-latency, lossless verbinding.

Spelers ervaren het 3D spatial surround geluid door de 50mm speakers en kristalheldere chat door de flip-to-mute microfoon. Zachte, brilvriendelijke ProSpecs™-oorkussens bieden zacht comfort en dankzij de toegankelijke bediening kunnen spelers functies zoals Superhuman Hearing activeren voor een competitief voordeel. Beschikbaar in Black of White.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)