Knockout City wordt free-to-play in juni

Knockout City

Vanaf juni dit jaar heb je geen enkele reden meer om Dodgebrawl brawler Knockout City niet te spelen. EA en ontwikkelaar Velan’s wegen scheiden en dus kiest het team voor een compleet andere invalshoek.

Er is geen ruzie in het spel want de studio is EA ontzettend dankbaar voor al de steun die ze gekregen hebben bij de lancering van Knockout City. Velan Studios heeft nu echter besloten om de game zelf te gaan verdelen. Dit geeft hen de mogelijkheid en vooral meer vrijheid om hun eigen ding te doen. En dat doen ze vanaf de start van season 6 later dit jaar.

We hadden Knockout City niet aan de wereld kunnen introduceren zonder de ongelofelijke steun van EA Originals, maar nu we overstappen op free-to-play, is de natuurlijke volgende stap voor ons om de publishing verantwoordelijkheden over te nemen en nog nauwer samen te werken met onze community. We hebben opwindende plannen voor Knockout City en door het uitgeven in eigen beheer te nemen, kunnen we onze visie voor de toekomst van deze game op de lange termijn volledig realiseren. Er is zoveel om naar uit te kijken, want dit is nog maar het begin,

Als gevolg van de focus van Velan op de uitrol van seizoen 6, zal seizoen 5 (1 maart) een stuk lichter zal zijn. Zo zullen er in seizoen 5 geen Brawl Pass, minder bundels en geen nieuwe cosmetics zijn. Reken ook niet op een nieuwe map of nieuwe bal. Daar tegenover staat wel dat Season 6 een helboel nieuwe features aan boord zal hebben waaronder een nieuwe special ball en meerdere maps.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)