Microsoft en Obsidian praten over een mogelijke sequel voor Fallout New Vegas

Als fan van de Fallout-reeks hoop ik dat we ooit een Fallout 5 mogen krijgen. Maar het ziet er naar uit dat Bethesda zich volledig focust op Fallout 76. Tenzij Microsoft Obsidian Entertainment kan overhalen om een sequel te maken op de, voor mij toch, beste Fallout uit de reeks, namelijk Fallout New Vegas.

In de meest recente aflevering van zijn show, Grubbsnax, beweert insider Jeff Grubb dat er gesprekken gaande zijn tussen Microsoft en Obsidian Entertainment over een mogelijke sequel op Fallout: New Vegas.

Grubb zei daarover het volgende: “Dit is erg vroeg, maar mensen beginnen gesprekken te voeren en zeggen deze woorden in zinnen, en deze woorden zijn ‘Obsidian’ en ‘New Vegas 2’.”

Nu hoe mooi dit ook mag klinken, God mag weten wanneer we deze eventuele sequel mogen verwachten. Of zoals Grubb zelf zegt: “We praten over jaren en jaren weg. Er is in ieder geval interesse en er zijn gesprekken gaande om zoiets daadwerkelijk te realiseren.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)