Snelle launch trailer voor GRID Legends

Vanaf vandaag kunnen racefanaten aan de slag met GRID Legends. En daar hoort naar goede gewoonte een snelle launch trailer bij.

GRID Legends bevat cross-platform-multiplayer-gameplay, een verhaalmodus en mogelijkheden om razendsnel te verbinden met vrienden.

Revolutionair volgens Codemasters is de hop-in-gameplay-mechanic, waarmee spelers binnen enkele seconden kunnen toetreden tot een race, zonder te hoeven wachten in lobby’s. Andere innovaties zijn de intuïtieve Race Creator om spelers de races van hun dromen te laten creëren en ‘Driven to Glory’, een episch motorsportverhaal waarin spelers het opnemen tegen supersterren in de prestigieuze GRID World Series.

In-race-choreografie is vernieuwd in GRID Legends en dat betekent dat geen enkele race hetzelfde is. Unieke persoonlijkheden van AI-coureurs garanderen een onvoorspelbare manier van racen in iedere bocht, dus spelers moeten altijd het onverwachte verwachten. AI-bolides strijden met elkaar om raceposities en nemen risico’s om aan kop te blijven.

De levendige wereld van GRID Legends brengt onvoorspelbare momenten met zich mee, zoals crashes, uitslaande motoren en auto’s die direct voor je neus over de kop vliegen. De game brengt spelers naar iedere uithoek van de wereld en bij launch zijn er al 130 routes beschikbaar, waaronder tracks uit het echte leven zoals Brands Hatch en Indianapolis, en iconische straatcircuits in Dubai en Londen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)