Amazon Prime Gaming-abonnees krijgen 7 gratis games in maart

Er staat weer een nieuwe maand voor de boeg, en dat betekent dat er hier en daar wat gratis games aangeboden worden. Gamers die in het bezit zijn van een PC en geabonneerd zijn op Amazon Prime Gaming kunnen in maart maar liefst zeven gratis games downloaden.

Gamers zijn steeds in hun nopjes bij het begin van een nieuwe maand. Niet alleen krijgen PlayStation- en Xbox bezitters elke maand gratis games, maar dankzij Amazon Prime Gaming wordt er ook aan de PC-gamers gedacht.

In maart mogen deze gamers zeven gratis games downloaden, dit is het lijstje:

 • Madden NFL 22
 • Surviving Mars
 • Crypto Against All Odds
 • look INside
 • Pesterquest
 • Steamworld Quest: Hand of Gilgamech
 • The Stillness of the Wind

Naast games kan je ook gratis in-game bonussen downloaden voor verscheidene games. In maart zal je gratis content kunnen claimen voor onder anderen PUGB: Battlegrounds, Legends of Runeterra, Grand Theft Auto Online, Dead by Daylight, Doom Eternal en Red Dead Online.

Wie de gratis games van februari nog niet heeft gedownload kan dit nog tot 1 maart. Dit zijn de games die tot dan nog beschikbaar zijn:

 • Stellaris
 • Ashwalkers: A Survival Journey
 • As Far as the Eye
 • Double Kick Heroes
 • Golazo! Soccer League

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.