Game of Thrones’ Ramsay Bolton in trailer voor horrorthriller Barbarians

Mijn aandacht voor dit bericht werd getroffen omdat ik bij Barbarians dacht aan de Netflix-serie. Ik dacht meteen aan een tweede seizoen, maar dat was dus fout gedacht. En toen viel mijn oog op Ramsay… (Wat haatte ik die kerel als GoT-fan)

Het gaat hier namelijk om een horrorthriller, genaamd Barbarians, waarin vier vrienden mekaar ontmoeten voor een feestelijk etentje in een landhuis. Naarmate de avond vordert, komen er duistere geheimen naar boven en beginnen zich verontrustende gebeurtenissen om hen heen te ontvouwen.

En dit alles met de enige echte Ramsay Bolton uit Game of Thrones. Je weet wel, de sadistische killer, folteraar, en zo kan ik nog even doorgaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)