Alle Marvel- en DC-superhelden duiken op in Fortnite

Kan je eigenlijk zowel een fan zijn van DC als Marvel? En kan je dan ook zowel een fan zijn van Star Wars als van Star Trek? Hmmm… Gelukkig zijn de meesten onder ons alvast fan van Fortnite. En dat is in het bijzonder goed nieuws voor superheldenfans.

De laatste weken, maanden en jaren dook de ene superheld na de andere op in Epic Games’ razend populaire battle royale game. En het is nog niet gedaan!

X-Men Rogue & Gambit maken nieuwe herinneringen op het Fortnite-eiland. Hoewel Anna Marie en Remy LeBeau hun krachten ooit voor het kwaad gebruikten, begonnen ze aan een pad naar verlossing toen ze zich bij de X-Men aansloten. Bekend als Rogue en Gambit, zetten deze twee X-Men hun zoektocht voort door te vechten voor het goede op Fortnite Island!

Nu vervoegen ook X-Men characters Rogue en Gambit de rangen. Iets waar X-Men fans ongetwijfeld heel enthousiast van worden. Al blijft mijn favoriete X-Men natuurlijk Wolverine…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)