fbpx

The Ascent komt in maart naar PlayStation

The Ascent, een single player/co-op isometrische action shooter/RPG die sinds launch beschikbaar is op pc en Xbox Game Pass komt op 24 maart naar PlayStation.

De reden hiervoor is het gigantische succes van de game op eerder vermelde platformen. Hoog tijd om iedereen de kans te geven om van deze game te genieten zegt de studio.

We zijn weggeblazen door de geweldige respons op The Ascent tot nu toe op Xbox en PC, dus we zijn blij dat we de game naar een nieuw publiek van PlayStation-spelers kunnen brengen. We zijn The Ascent gaan maken omdat we het leuk vinden om games te maken en we willen wat we hebben gemaakt met zoveel mogelijk gamers delen in de hoop dat mensen het net zo leuk vinden om het te spelen als wij het vonden om het te maken.

Daarbovenop krijgt het spel ook een new game plus-modus en is er het Cyber Warrior DLC Pack (2 nieuwe wapens, 1 nieuwe tactische, 7 stuks bepantsering en 3 nieuwe wapenskins)

Zeker eens proberen want het is best een uitdagende en boeiende game om je tanden in te zetten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: