Ook de Xbox Live Games With Gold voor maart zijn gelekt

Na de PlayStation Plus games gisteren heeft Dealabs nu ook de Xbox Live Games With Gold voor maart gelekt.

Zo zouden Xbox-gamers met een Xbox Live with Gold-abonnement in maart op onderstaande games kunnen rekenen die ze gratis aan hun collectie kunnen toevoegen.

Of het de moeite is? lees en oordeel zelf…

  • The Flame in the Flood (1 tot en met 31 maart)
  • Street Power Soccer (16 maart tot en met 15 april)
  • Sacred 2: Fallen Angel (1 tot en met 15 maart)
  • SpongeBob’s Truth or Square (16 tot en met 31 maart)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)