Eerste trailer voor Netflix’s post-apocalyptische actiefilm Black Crab

Nu Rusland er niets beters op heeft gevonden dan Oekraïne binnen te vallen, moeten we ons misschien voorbereiden op een mogelijke apocalyps. Wie weet wat Poetin allemaal nog in petto heeft voor het Westen.

Het moment om ons wat voor te bereiden met deze post-apocalyptische actiefilm genaamd Black Crab.

Het verhaal gaat als volgt: Gecentreerd op een lange, barre winterreis over een bevroren zee, moet de bemanning beginnen aan een route op leven of dood naar vijandelijk gebied om een ​​mysterieuze lading te vervoeren die het conflict voorgoed zou kunnen beëindigen. Iedereen lijkt echter geheimen te koesteren die tot gevaar op de weg kunnen leiden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Eerste trailer voor Netflix’s post-apocalyptische actiefilm Black Crab

Reacties zijn gesloten.