Ghost of Tsushima: Legends, Ghostrunner en meer als PlayStation Plus games van maart

PlayStation Plus Games March 2022

Gisteren lekte er al enkele titels uit die deel zouden gaan uitmaken van de bundel gratis games voor PlayStation Plus-abonnees. Sony heeft deze geruchten nu bevestigd, maar er zitten nog enkele andere fijne games in het aanbod!

Het mag geen verrassing zijn, als je gisteren al op deze fijne website passeerde, dat Team Sonic Racers en ARK: Survival Evolved twee PS4-titels zijn die deel uitmaken van de PlayStation Plus games van maart.

De eigenaars van een PlayStation 5 mogen uitkijken naar het stylistische Ghostrunner waarbij een katana je main weapon is. Ook de tweede PS5-titel is eentje uit oosterse sferen, want we krijgen Ghost of Tsushima: Legends cadeau. Deze co-op multiplayergame is zéker de moeite waard op uit te checken. Zowel op PS5 als op PS4.

  • Ark: Survival Evolved | PS4
  • Team Sonic Racing | PS4
  • Ghost of Tsushima: Legends | PS4 & PS5
  • Ghostrunner | PS5

Bij deze ook nog een warme oproep om de games van februari nog snel aan je bibliotheek toe te voegen. Je hebt nog tot en met maandag 28 februari de tijd om EA Sports UFC 4, Planet Coaster: Console Edition (PS5) en Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure binnen te halen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.