LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is klaar voor lancering!

Lego-Star-Wars-Skywalker-Saga

De ontwikkeling van de meest ambitieuze LEGO-game aller tijden had heel wat voeten in de aarde. Helaas met ook de nodige vertraging als gevolg.

Maar daar komt nu een einde aan, want ontwikkelaar TellTale Games heeft bekend gemaakt dat de game ‘goud’ is gegaan en dus helemaal klaar is om geperst en verdeeld te worden!

Niets lijkt de game dus nog tegen te houden om gewoon te releasen op 5 april. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt dan op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.