Final Fantasy VI Pixel Remaster is nu verkrijgbaar voor Steam en mobile

Final Fantasy VI 6 Pixel Remaster

Final Fantasy-fans kunnen hun hart weer ophalen met Final Fantasy VI Pixel Remaster, de nieuwste telg in deze Pixel Remaster-serie.

Final Fantasy wordt beschouwd als een van de meest geliefde games in de Final Fantasy-serie. De game stuurt je op avontuur met een verschillende uiteenlopende speelbare personages, elk met hun eigen verhalen, doelen en lotgevallen.

Een greep uit de verbeteringen die Square Enix doorvoerde:

  • Universeel verbeterde 2D-pixel-graphics, met iconische FINAL FANTASY-pixelontwerpen van de oorspronkelijke artist en huidige mede-ontwikkelaar Kazuko Shibuya.
  • Prachtige nieuwe arrangementen van de soundtrack in een getrouwe FINAL FANTASY-stijl, samengesteld onder toezicht van de originele componist Nobuo Uematsu.
  • Verbeterde gameplay, inclusief gemoderniseerde gebruikersinterface, auto-gevechtsopties en meer.
  • Diverse extra’s zoals het bestiarium, de illustratiegalerij en de muziekspeler.

Wie Final Fantasy VI vóór 9 maart aanschaft op Steam krijgt 20% korting én verschillende aanschafbonussen, inclusief vier wallpapers, vijf muziektracks en 20% korting.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.