De iconische Wonder Boy Collection komt naar PS4 en Switch

Dit is er eentje die de fans van retrogames, en in het bijzonder Wonder Boy, zeker wel zal kunnen plezieren denken we.

ININ Games en Strictly Limited Games kondigen aan dat de Wonder Boy Collection naar Nintendo Switch en PS4 komt, inclusief de meest iconische avonturen uit de legendarische gameserie van de jaren 80 en 90.

Met de Wonder Boy Collection (Nintendo Switch/PS4) krijgen Wonder Boy-fans in totaal vier games van een van de meest invloedrijke series uit het verleden van gaming:

  • Wonder Boy (1986)
  • Wonder Boy in Monster Land (1987)
  • Wonder Boy in Monster World (1991)
  • Monster World IV (1994)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'De iconische Wonder Boy Collection komt naar PS4 en Switch'

Reacties zijn gesloten.