HBO’s The Last of Us-serie zal niet te zien zijn in 2022

The Last of Us

De Uncharted-film is, laat ons eerlijk zijn, een flop. Dat schept hoge verwachten voor die andere Sony-exclusive, The Last of Us. Die krijgt namelijk een eigen serie op HBO, al zal ook dat niet voor meteen zijn…

Dat nieuws werd bevestigd door niemand minder dan Channel programming president Casey Bloys. Die vertelde aan The Hollywood Reporter dat de adaptatie van Naughty Dog’s apocalyptische games niet zal worden uitgezonden in 2022.

Bloys heeft geen releasedatum toegezegd, maar hij merkte op dat er nog steeds wordt gefilmd in de West-Canadese stad Calgary.

Voila, daar staan we dan…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)