BioShock 4 zou verschuiven naar 2024

Bioshock

BioShock 4, of mogen we nu zeggen BioShock Isolation, is nog steeds niet officieel aangekondigd. Maar toch duiken er al geruchten op over een mogelijk uitstel naar 2024.

Eind vorig jaar lekte Oops Leaks het logo, een presentatie en de werktitel van BioShock 4. Nu komt de lekker (is dat een woord eigenlijk?) met nieuws over Bioshock 4 en het is geen plezant nieuws.

Volgens Oops Leaks heeft de studio ongeveer 40 werknemers verloren, waaronder leidinggevenden. Het spel bevindt zich echter niet in de ontwikkelingshel. In plaats daarvan is 2K Games gewoon niet blij met de resultaten en het tempo van het project.

Take-Two zou dus besloten hebben om de game te verschuiven naar eind 2024.

So be it, ondertussen hebben we toch een serie/film rond BioShock om naar uit te kijken. Of, waarom niet, Atomic Heart spelen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)