Maak kans op gesigneerd artwork van Starfield

Starfield

Liefhebbers van het betere RPG-werk kijken reikhalzend uit naar Bethesda’s volgende game: Starfield. Als je een Xbox Series X|S-console of PC hebt tenminste, want de veelbelovende spacegame komt niet naar PlayStation.

Maar om het leed wat te verzachten, kan je misschien een exclusief, gesigneerd kunstwerkje in huis halen. Want Bethesda organiseert namelijk een giveaway waarin je kans maakt om artwork in huis te halen met een krabbels erop van artiest Mike Butkus enén Game Director Todd Howard.

Het enige wat je hoeft te doen is lid worden van The Constellation voor 31 maart. Stel jezelf er niet teveel bij voor, want dit is eigenlijk gewoon de gratis nieuwsbrief. Na 31 maart worden dan random winnaars gekozen en gecontacteerd.

In tussentijd kan je onderstaande nieuwe video bekijken waarin je Mike Butkus aan het werk ziet.

Starfield lanceert op 11 november 2022 op Xbox Series X|S en pc. De game zal ook vanaf de eerste dag beschikbaar zijn op Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.