Atomic Heart dropt vette gameplaytrailer, release eind 2022

Atomic Heart

Atomic Heart staat al een tijdje op mijn gamesradar en het is daarom ook een van de drie games waar ik het meest naar uitkijk dit jaar.

Het was ondertussen weer een tijdje geleden wanneer we nog iets gehoord hadden van deze ambitieuze RPG-shooter van de Russische ontwikkelaar Mundfish. Maar met deze nieuwe gameplaytrailer, maken ze dat helemaal goed.

Meer dan drie minuten aan waanzinnige actie waarin we geschifte combat en ook iets meer mee krijgen van het intrigerende verhaal. Het is alvast een geruststelling dat deze trailer een pak minder op een techdemo lijkt tegenover de vorige trailers.

Aan het eind van de trailer zien we een cryptische omschrijving van de releasedatum met “######ber”. Hoewel cryptisch misschien wat overdreven is.

We kunnen gewoon concluderen dat de game in september, oktober, november of december 2022 het levenslicht zal zien op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC.

De game zal ook vanaf dag 1 beschikbaar zijn op Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.