Gerucht: Activision kondigt vandaag Call of Duty: Warzone 2 aan

Verdansk Warzone

Tijd voor onze dagelijkse dosis geruchten. Want vandaag zou Call of Duty: Warzone 2 aangekondigd worden door Activision.

Dit is althans de bewering van journalist en notoir nieuwslekker Tom Henderson. Hij gaf op Twitter aan dat Activision de game heeft laten zien aan content creators en dat het embargo hierover vandaag afloopt. Logischerwijs wil dit dan zeggen dat Activision en die content creators vandaag meer mogen vertellen over Call of Duty: Warzone 2.

Henderson licht al een tipje van de sluier op door te zeggen dat Warzone 2 van de grond af wordt opgebouwd omdat de eerste game met enkele problemen kampt. Daarnaast zou de game samen met Modern Warfare 2 verschijnen. Tot slot bestaat volgens Henderson de mogelijkheid dat Warzone 2 enkel op de PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC zou uitkomen.

Afwachten of het nieuws vandaag dropt. En wanneer dat gebeurd, lees je dat uiteraard hier bij Pragalicious!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.