Zeg ook hallo tegen je buurman op PS4 en PS5 in Hello Neighbor 2

Hello Neighbor 2

Hello Neighbor groeide na zijn release in 2017 uit tot een echte culthit. De game waarin je het huis van je bizarre buurman moest binnendringen, stelde je zenuwen op de proef én de AI leerde te anticiperen op je acties.

Het was al langer bekend dat ontwikkelaar tinyBuild werkte aan een opvolger en dat deze op Xbox-consoles en Steam zou verschijnen. Maar nu mogen ook PlayStation-gamers zich opmaken voor Hello Neighbor 2.

In deze opvolger wordt de spelwereld een stuk groter en moet je uit de klauwen zien te blijven van een mysterieus wezen terwijl je op zoek gaat naar de buurman uit het eerste deel.

Wanneer Hello Neighbor 2 exact verschijnt, is nog niet bekend. Maar er staat alvast een bèta in de planning op 7 april.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.