Dead Island 2 zou nog dit jaar verschijnen zegt Henderson

In tegenstelling tot wat velen zouden denken is Dead Island 2 niet zo dood als een pier als we zouden denken. Meer nog, volgens sommigen zou de game nog dit jaar verschijnen.

In een YouTube-video spreekt de bekende insier/leaker Tom Henderson met mensen die dicht bij de ontwikkeling van het spel staan. Volgens hen is Dead Island 2 nog steeds in ontwikkeling bij Dambuster Studios.

Volgens iedereen die ik gesproken heb… is het spel in een behoorlijke staat, en het zou vrij snel aangekondigd kunnen worden met een soort gameplay trailer.

Wat betreft een mogelijke releasedatum gaat Henderson voor “ergens in Q4 2022“.

Het verhaal van de game zou als volgt gaan: “Je zit in een vliegtuig en er is een zombie-uitbraak in een vliegtuig… uiteindelijk stort het vliegtuig neer in Hollywood, je overleeft het en het is dan jouw taak om te overleven op de grond.

Opgelet het gaat hier enkel om geruchten dus wees niet meteen te enthousiast.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)