Zijn dit de eerste beelden van Halo Infinites Forge-modus?

Halo Infinite

Halo Infinite mag dan al een poosje beschikbaar zijn, toch is de game nog niet helemaal klaar. Zo ontbreken nog steeds de Forge- en coöp modus. Deze zouden normaal in mei van dit jaar moeten verschijnen.

De bekende Halo leaks Twitter account, Halo Infinite Leaks & News, pakt uit met een een aantal nieuwe screens van de verschillende tools die we binnenkort tot onze beschikking zouden hebben.

Met de mogelijkheid om alles te maken en te manipuleren, van biomes en structuren tot rekwisieten, belichting en gameplay, lijkt wat tot nu toe is getoond het dichtste dat Halo is gekomen om spelers volwaardige mod tools te bieden.

Al is het natuurlijk nog steeds wachten op een officiële releasedatum voor deze Halo-speeltuin.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)