Schrijf je nu in voor de Online Play Test voor Switch Sports dit weekend

Nintendo Switch Sports

Nintendo verraste ons tijdens hun vorige Nintendo Direct met de aankondiging van Switch Sports, de enige echte opvolger van de razend populaire game Wii Sports uit 2006.

Tijdens die aankondiging maakte het Japanse bedrijf in een adem ook bekend dat er tijdens het weekend van 19 en 20 februari een Online Play Test zou plaatsvinden. Moest je jouw agenda niet bij de hand hebben: dat is dus dit weekend.

Je kunt online bowling, tennis en chanbara spelen tegen willekeurige spelers. Je kunt er jammer genoeg niet voor kiezen om wedstrijden te spelen tegen vrienden die ook deelnemen aan de Online Play Test.

Er zullen in totaal vijf sessies van 45 minuten georganiseerd worden:

Zaterdag 19 februari

  • 04:00 – 04:45
  • 12:00 – 12:45
  • 20:00 – 20:45

Zondag 20 februari

  • 04:00 – 04:45
  • 12:00 – 12:45

Via zijn sociale mediakanalen heeft Nintendo laten weten dat de registraties nu open zijn voor deze Online Play Test van Switch Sports. Als je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt kan je jezelf hier inschrijven. Maar wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.