Halo: The Series krijgt al zeker een tweede seizoen

Halo TV Series

Master Chief moet volgende maand zijn kunstjes nog vertonen op Paramount+, maar Paramount heeft nu toch al de komst van het tweede seizoen bevestigd.

De studiobazen moeten blijkbaar zo onder de indruk zijn van het eerste seizoen, dat ze zonder feedback van de community al beslist hebben om een tweede seizoen te draaien.

Helaas is er, net zoals over het eerste seizoen, nog niet veel bekend over het tweede seizoen van Halo: The Series. Al is het voor mij logisch dat Pablo Schreiber opnieuw in het armor van Master Chief zal kruipen. Of er moeten drama’s gebeuren tijdens het eerste seizoen.

Halo: The Series zal vanaf 24 maart te zien zijn op Paramount+, een streamingdienst die vooralsnog niet beschikbaar zal zijn in België…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.