Release Spellforce 3 Reforced: Console Edition uitgesteld naar 7 juni 2022

Spellfoce 3 Reforced

Ontwikkelaar Grimlore Games en uitgever THQ Nordic hebben laten weten dat er meer ontwikkeltijd nodig hebben voor de consoleversie van Spellforce 3 Reforced.

Spellforce 3 Reforced is een zogenaamde hybride game die zowel RPG- als RTS-kenmerken bundelt. De game is al enige tijd beschikbaar voor pc-gamers via Steam, maar op de consoleversie is het dus nog wat langer wachten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.