Teamfight Tactics: Neon Nights is nu live

Teamfight Tactics: Gizmos & Gadgets krijgt een tussentijdse update genaamd Neon Nights. De update biedt spelers twintig nieuwe units, drie nieuwe soorten champions en 80 nieuwe augments.

Set 6.5 ziet ook de komst van Silco, een belangrijke antagonist uit de animatieserie Arcane. Spelers kunnen in de update aan de slag met nieuwe Little Legends, nieuwe arena’s en een nieuwe Pass. Teamfight Tactics: Neon Nights is vanaf nu live.

Tot de belangrijkste veranderingen behoort onder andere het Scouting Opponent Hint System. Het in de gaten houden van je tegenstanders en het anticiperen op confrontaties is een belangrijk strategisch element in Teamfight Tactics. Daarom hebben de teams van Riot hard gewerkt om dit systeem te verbeteren. De implementatie ervan is aanstaande.

De wedstrijdgeschiedenis aan het einde van een game krijgt ook een facelift. Spelers kunnen nu zien welke augments ze hebben gekozen, plus het scherm geeft meer units weer wanneer spelers Tacticians Crowns hebben ontvangen via een Mercenary-uitbetaling. Het is nu ook mogelijk voor spelers om door hun wedstrijdgeschiedenis te scrollen en nog eens na te denken over hun keuzes.

Nieuwe traits
De mid-set-update Neon Nights brengt nieuwe traits en units met zich mee:

 • Hextech
  Hextech-energie geeft geallieerden voor een paar seconden een schild. Terwijl Hextech units dit schild dragen, doen hun aanvallen magic damage bij een treffer.
 • Debonair
  Een trait die feestgangers uit de hele Convergence samenbrengt. Aanwezigen weten dat er maar één iemand de show kan stelen, namelijk de VIP.
 • Striker
  Strikers krijgen bonus attack damage om harder te slaan – waardoor Striker Emblems gigantische Best Friend Swords worden om mee te spelen!
 • Socialite
  Socialite geeft nog steeds bonus damage bij (1), bonus mana regeneration bij (2) en omnivamp bij (3) en bij (5) Socialite worden al deze bonussen verdubbeld!
 • Rival
  Jinx en Vi zijn in de Convergence getrokken. Voor Vi betekent dit dat ze met een nieuwe ability haar charmante persoonlijkheid en gauntlets kan tonen. Jinx heeft nog steeds haar ability genaamd Super Mega Death Rocket, maar met de bijgewerkte trait ‘Rival’. Spelers moeten voor één van de twee kiezen, want de twee zussen kunnen niet langer goed samenwerken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)