Problemen met Cyberpunk 2077-upgrade op PlayStation lijken van de baan

Cyberpunk 2077

Eindelijk bracht ontwikkelaar CD Projekt Red op dinsdag 15 februari de langverwachte upgrades van Cyberpunk 2077 uit. Wie de game op Xbox One of PlayStation 4 in huis heeft, kan vanaf nu upgraden naar de current-gen versie.

Al bleek dat bij vele PlayStation 5-eigenaars in eerste instantie niet te lukken. Want door een probleem met de verificatie van de Europese regiocode van de disc, weigerde de game de gratis upgrade te downloaden.

Dit zorgde logischerwijs voor heel wat frustraties en ontwikkelaar CD Projekt Red kondigde meteen aan te werken aan een oplossing. Die lijkt er nu dus ook te zijn, want op Reddit melden heel wat PS5-gamers dat het ondertussen lukt om de upgrade binnen te halen en te spelen. Het gaat hier voornamelijk om gamers uit Ierland, Zweden en Finland.

In de thread wordt ook melding gemaakt dat sommige gamers in België en Nederland het nog niet gelukt is om effectief te updaten.

Hoe dan ook lijkt de oplossing op komst. Nog maar even extra geduld uitoefenen?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.