Is jouw PC klaar om Elden Ring aan te pakken?

Elden ring

Dark Souls, Bloodborne, Demon’s Souls en heel binnenkort dus Elden Ring. Naast mentaal stevig in je schoenen te staan om deze nieuwe telg aan te pakken, zal je er ook voor moeten zorgen dat je wapens op scherp staan. Is dat zo?

FromSoftware heeft namelijk de systeemeisen bekendgemaakt waaraan je pc moet voldoen om optimaal te kunnen genieten van hun nieuwste project, Elden Ring. Eén ding is zeker, met een bot zwaard, botte bijl of boog zonder pijlen ga je alvast niet ver geraken.

Aanbevolen vereisten zijn alvast een Core i7-8700K of Ryzen 5 3600K, 16 GB RAM, en een GeForce GTX 1070 of Radeon RX Vega 56 met 8 GB VRAM.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)