Sega kondigt Sonic the Hedgehog 3-film en Knuckles live-action serie aan

Sonic The Hedgehog 2

Fans van Sonic the Hedgehog en Knuckles zullen van dit bericht zeker gelukkig worden. Zij hebben namelijk zowel een film als een serie om naar uit te kijken.

Paramount Pictures heeft bevestigd dat de Sonic the Hedgehog 3 film momenteel in ontwikkeling is naast een live-action serie met Knuckles waarin ook Idris Elba zal terugkeren.

Bij Sega zijn ze alvast in hun nopjes laten ze verstaan: “We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de derde Sonic bioscoopfilm en de eerste live action Sonic serie voor Paramount+ actief in ontwikkeling zijn. We hebben een opmerkelijke samenwerking met Paramount, en we zijn verheugd om samen met hen de Sonic the Hedgehog-franchise verder uit te breiden. 2022 wordt een belangrijk jaar voor de franchise met de tweede film die in april uitkomt en Sonic Frontiers, de langverwachte videogame, die dit jaar uitkomt. Sonic is al meer dan 30 jaar geliefd bij fans over de hele wereld en we kijken ernaar uit om nog vele jaren memorabele momenten en ervaringen voor hen te brengen.

Er is wel nog geen release window aangekondigd voor de twee projecten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)