Speel Horizon Forbidden West en help Sony bomen planten

Horizon Forbidden West

Sony PlayStation en Arbor Day Foundation hebben de handen in mekaar geslagen om de natuur een handje te helpen. En ook jij kan letterlijk je boompje bijdragen aan deze actie.

Hoe? Eenvoudig, door gewoon Horizon Forbidden West te spelen en de Reached and Daunt-Trophy te ontgrendelen in de game. Dat is niet moeilijk, dat is gemakkelijk.

Voor dit ‘Play and Plant-programma‘ werkt zoals gezegd in de inleiding samen met Arbor Day Foundation. Voor elke speler die deze trophy haalt zal de studio een boom planten in een aantal Amerikaanse natuurparken. Dit zijn onder andere Douglas Country Forest in Wisconsin, Sheep Fire Private Lands in Californië en Torreya State Park in Florida.

In het totaal zijn er zo’n 288.000 bomen nodig om de ontbossing in deze parken tegen te gaan en ze weer op te laten leven. De actie zelf loopt tot 25 maart.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)